A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Chat met een Argentijn

Net een tijd met een Argentijn zitten chatten, via Soulseek, een file-sharing programma. Soulseek is vooral zeer geschikt voor het uitwisselen van muziek, en je kunt ook een berichtje sturen naar een gebruiker, en bij een gebruiker in de gedeelde directory kijken enzo. Het gesprek met de Argentijn was SUPER-cool!

Hij was heel gaaf, DJ, interessant, lief, aardig, ik weet niet. Het hele idee om te chatten met iemand die OP DIT MOMENT in Argentinië zit, en binnen 10 seconden te zien wat hij typt, dat is gewoon heeeel gaaf. Ik weet het, je hoort daar heel blasé over te doen en het allang allemaal 80 keer meegemaakt te hebben en je er totaal niet over te verbazen, maar ik ben lekker heel enthousiast!

Hij woont met zijn vriend samen, en geheel tegen mijn vooroordeel in vertelde hij me dat Argentijnen ook een homo-huwelijk hebben!

Ik hoop nog vaker met hem te chatten of mailen, ik vond het bijzonder om iemand te spreken waarvan ik dacht dat hij in een heel andere wereld zou leven, maar waarvan al gauw bleek dat dat eigenlijk helemaal niet zo was: zijn wereld verschilt niet zo veel van de mijne, behalve dat hij een veeeeel cooler en stoerder leven heeft!

Nu moet ik toch maar eens gaan slapen…. welterusten allemaal!
Laura.

Comments are closed.