A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Echt weer iets voor mij…..

Vanochtend schrok ik wakker om iets voor half acht: “oh jee, ik ben blijkbaar vergeten mijn wekker te zetten! Gelukkig word ik toch nog enigszins op tijd wakker!”. Ik sprong uit bed, hop de douche in (okee, eerst even mail gechecked, ik zal eerlijk zijn).

In de douche stond ik me te bedenken wat ik vandaag zou gaan doen op mijn werk, en dat ik niet moest vergeten brood mee te nemen….. en vervolgens bedacht ik me wat ik dit weekend allemaal gedaan heb…. zaterdag met Michel naar de bibliotheek geweest, en daar wat gedronken en tijdschriften gelezen en muziek geleend… vervolgens ging hij mee naar mijn huis…. muziek geluisterd, met PC geklooid… samen gegeten… toen ging hij naar huis. Wat heb ik dan zondag gedaan? eeeeh….. ik zou met Daan en Laura naar het Aboriginal museum in Utrecht gaan…. maar dat heb ik niet gedaan….. shit! Het is nog helemaal geen zondag geweest! Het is NU zondag! Ik hoef helemaal niet te werken!

Kortom: ik ga maar weer lekker naar bed denk ik, ofzo……

groetjes van Laura.

Comments are closed.