A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Keyboard besteld: MidiPlus Vega 61P

Nou, het is eindelijk gelukt!
Vandaag heb ik mijn paar weken geleden bestelde keyboard opgehaald in de winkel Music House aan de Oudegracht in Utrecht. Het is de MidiPlus Vega 61p geworden.
Het ziet er goed uit, ik ben er heel blij mee.

Ik heb hem gekregen van mijn moeder en mijn oma (mijn moeders moeder). Die hadden me geld gegeven voor mijn verjaardag (20 augustus), en mijn moeder is ook met me meegeweest naar een paar winkels, en geeft me onregelmatig ook wat ‘lesjes’ pianospelen en muziektheorie, en ze begeleidt me vaak als ik zing (gewoon oefenen en voor de lol met ons twee├źn).

Alleen kan ik niet meer aan mijn oma vertellen wat ik van haar verjaardagsgeld heb gekocht, want vorige week woensdag is ze overleden…
Niet helemaal onverwacht, want het ging al een paar maanden niet zo goed met haar, en sinds een week of vier kon ze nauwelijks meer lopen en at en dronk ze nauwelijks meer. Ze was gewoon ‘op’, ‘versleten’; ze had geen echte ziekte voor zover wij weten, maar ze was wel oud, 92 jaar. Vrijwel tot het laatst zelfstandig en helder en eigenwijs.

De rouwadvertentie is terug te vinden op Mensenlinq.nl, net als bijna alle andere rouwadvertenties die de afgelopen drie jaar in Nederlandse kranten hebben gestaan.

Comments are closed.