Mark en ik gaan samenwonen!

Mark en ik gaan eindelijk ‘echt’ samenwonen! We hebben al bijna vier jaar ‘verkering’, en ‘logeren’ vanaf het begin vaak bij elkaar, maar nu hoeven we niet meer steeds allerlei spullen naar elkaar heen en weer te slepen.

Afgelopen maandag was de groepsbezichtiging van de woning, en wij waren de eersten die mochten zeggen of we de woning wilden of niet. We hebben er een uurtje over nagedacht, rondgefietst in de wijk, gekeken naar andere huizen waar we waarschijnlijk binnenkort voor in aanmerking zouden komen, en besloten dat we ‘ja’ zouden zeggen! We zijn meteen naar de woningcorporatie gefietst, en onze beslissing meegedeeld.
En een paar dagen later (vrijdag) hebben we het contract getekend en de sleutels gekregen!

Gisteren zijn we al in allerlei winkels geweest om vloerbedekking uit te zoeken. Het wordt even een paar weken hard werken, maar ik verheug me er erg op om niet meer steeds van het ene huis naar het andere te hoeven verhuizen om de paar dagen, en om niet meer steeds alles met me mee te hoeven slepen omdat ik ‘s ochtends nooit zeker weet in welk huis ik ‘s avonds zal zijn…!

Hier wat foto’s van de nieuwe woning:

Dit is de voordeur. Naast de voordeur het raam van de slaapkamer.
De twee ramen boven zijn van twee slaapkamers, die waarschijnlijk allebei computerkamers worden.

Dit is de achterkant van het complex. Je ziet de parkeergarage, en daarboven de woningen. Onze woning is de tweede van rechts naast het hoge gedeelte. We hebben één verdieping boven de parkeergarage, op de eerste verdieping dus. Aan deze kant, de achterkant, is de woonkamer, met DE DAKTUIN!

Hier is de daktuin wat dichterbij. Je ziet nu het raam van de woonkamer. Je ziet ook wat beter dat we bovenburen hebben. Ik heb ze nog niet ontmoet.

En dit zag ik toen ik (een week voor de bezichtiging) naar binnen gluurde door het raam van de woonkamer. Ik vind het erg leuk dat de trap in de woonkamer uitkomt, lekker anders dan anders. Ook de open keuken vind ik fijn.

Dat was het weer even!