A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Met mijn moeder de stad in

Vandaag heb ik met mijn computer geklooid samen met Michel. We hebben geprobeerd muziek op te nemen met de computer vanaf mijn casettedeck. Na enig gepruts ging dat prima! Ik ben van plan bandjes met kindergeluidjes van mij en mijn zusje op te nemen, zodat ik een back-up heb, en ook zodat ik makkelijk kopieën kan maken, om aan mijn moeder te geven (die wordt binnenkort 60) en aan mijn vader (die is al 60) en zodat mijn zusje en ik onze oogst aan sentiment-bandjes kunnen uitwisselen.

Om ongeveer drie uur had ik met mijn moeder afgesproken in de stad. Het regende dat het goot, maar we hadden het toch fijn.

We zijn bij Aba-i geweest. Daar heb ik een nieuwe futon besteld voor mijn bank, en armleuningen en een nieuwe hoes voor de nieuwe futon. De hoes kon ik meteen meenemen, en die staat heel mooi! Donkerblauw met een beetje een tegendraads draadje roze-bruin erin! Het totaal is een beetje paarsig. Zaterdag komen ze de futon en armleuningen bezorgen.

Daarna gingen we bij Graaf Floris wat drinken, en vervolgens nog even rondkijken bij Betsies Kookwinkel.

We brachten ieder onze oogst naar huis, en om half zeven was ze weer bij mij, om samen te eten (Hans is in Parijs) en naar de film ‘Dancer in the Dark‘ met Björk te kijken op tv. Dit was een melodramatische, uiterst droevige film. Beetje absurd ook, en nogal zwart-wit.

Dat was het weer voor vandaag; ik ga slapen.

Laura.

Comments are closed.