A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nieuwe computer gebouwd van losse onderdelen

Heel hard bezig geweest met computers de laatste tijd.
Ik heb voor mezelf een nieuwe computer gekocht: allemaal losse onderdelen, die ik aan elkaar geschroefd heb. Best stoer! Ik wist helemaal niet zo zeker of ik dat wel kon. Ik bleek dat dus te kunnen! Scheelt 50 euro, en het is leuk om geprobeerd te hebben. Hoewel het niet zo leuk geweest zou zijn als ik iets zó fout gedaan zou hebben dat de computer helemaal kapot geweest zou zijn (kortsluiting oid), want dan had ik opnieuw 700 euro ofzoiets moeten uitgeven…..!
Mijn oude computer heb ik helemaal schoongemaakt. Letterlijk en figuurlijk: letterlijk heb ik de kast opengeschroefd en heb ik voorzichtig zoveel mogelijk stof verwijderd (ook onder de ventilator van de processor en aan de binnenkant van de voeding etc.) en figuurlijk heb ik de harde schijven geformatteerd en windows opnieuw geïnstalleerd enzo.
Ook nieuwe ventilatortjes op de processor en in de koeling gezet, want het ding maakte een vreselijke herrie (“alsof hij wil opstijgen”, volgens Mark). Nu heeft Mark hem van me overgenomen.
Heerlijk dat er bij hem nu eindelijk ook een PC met internet-aansluiting staat. Fijn vanuit zijn huis ook mail checken en even gauw iets op www opzoeken en nu iets in mijn blog posten, nog vóór het ontbijt.
Oh, oeps… ontbijt…?? Het is al haast 8 uur, en dan vertrek ik altijd naar mijn werk, maar nu heb ik nog niet ontbeten! Ik neem maar even brood mee dan.
Nou, dag dan!
Laura

Comments are closed.